Αναβάθμιση - ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Aerocool AEROKCAS-400P-DC-DC power supply unit 400 W ATX Black

Aerocool AEROKCAS-400P-DC-DC power supply unit 400 W ATX Black
42,80 €

Aerocool Air Frost 2 Processor Cooler 9 cm Black

Λύση ψύξης αέρα υψηλής απόδοσης με βύσμα 3 ακίδων με κομψό σχεδιασμό Fixed RGB LED Lighting για να προσθέσετε επιπλέον αίσθηση στην εξέδρα σας. Με την τεχνολογία Heat Core Touch Technology (HCTT) με 2 εξαιρετικά αποδοτικούς θερμικούς σωλήνες θερμότητας Ο σχεδιασμός Top Down Cooling επιτρέπει πιο αποτελεσματική απαγωγή θερμότητας. Τα αναβαθμισμένα πτερύγια υψηλής απόδοσης προσφέρουν μέγιστη θερμική απόδοση.
18,55 €

Aerocool Air Frost 4 Processor Cooler 9 cm Black

Λύση ψύξης αέρα υψηλής απόδοσης με βύσμα 3 ακίδων με κομψό σχεδιασμό Fixed RGB LED Lighting για να προσθέσετε επιπλέον αίσθηση στην εξέδρα σας. Με την τεχνολογία Heat Core Touch Technology (HCTT) με 4 εξαιρετικά αποδοτικούς θερμικούς σωλήνες θερμότητας. Ο σχεδιασμός Top Down Cooling επιτρέπει πιο αποτελεσματική απαγωγή θερμότητας. Τα αναβαθμισμένα πτερύγια υψηλής απόδοσης προσφέρουν μέγιστη θερμική απόδοση.
22,85 €

Aerocool Bionic Black

Με μοναδική σχεδίαση μπροστινού πίνακα RGB, αυτό το case προσφέρει μια φουτουριστική εμφάνιση και αίσθηση sci-fi στo gaming setup. Εφοδιασμένο με γυάλινο πλαϊνό πλαίσιο για να επιδείξει το εσωτερικό του υπολογιστή.
49,90 €

Aerocool Cylon Midi Tower White

Το Cylon είναι ένα mid-tower case με ακρυλικό πλαϊνό παράθυρο και υποστήριξη υγρού ψύξης. Το κομψά σχεδιασμένο μπροστινό πλαίσιο RGB LED εμφανίζει πάνω από 13 λειτουργίες φωτισμού. Επιλέξτε από μία από τις έξι μοναδικές ροές RGB ή επιλέξτε από επτά λειτουργίες χρωμάτων, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε το αγαπημένο σας χρώμα μαζί με το δικό σας μοναδικό στυλ. Με πρόσθετη υποστήριξη για ψύκτες ανεμιστήρα VGA και σχεδιασμό διπλού θαλάμου, αυτή η θήκη επιτρέπει ανώτερη ροή αέρα και ψύξη για το σύστημά σας.
44,25 €

Aerocool Cylon Mini RGB Black

Το Cylon Mini είναι ένα mini tower case με ένα πλήρες ακρυλικό πλαϊνό πλαίσιο για να προβάλλει το εσωτερικό της εξέδρας σας. Η κομψά σχεδιασμένη μπροστινή οθόνη LED RGB ανάκλασης εμφανίζει πάνω από 13 λειτουργίες φωτισμού. Επιλέξτε από μία από τις 6 ροές RGB ή επιλέξτε από 7 στατικές λειτουργίες χρώματος, ώστε να μπορείτε να επιδείξετε το δικό σας μοναδικό στυλ.
39,95 €