Ενσύρματα Δικτυακά Προϊόντα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

NAS Server Synology DiskStation (DS120J)

Ένα ιδανικό πρώτο NAS για όλους. Το DS120j είναι μια κεντρική λύση αποθήκευσης που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οικογενειακές φωτογραφίες και βίντεο σε όλες τις οικιακές συσκευές, όπως υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.
125,30 €

NAS Server Synology DiskStation (DS218)

Ευέλικτο NAS 2-bay για κοινή χρήση αρχείων υψηλής ταχύτητας και κεντρική διαχείριση δεδομένων. Το Synology DS218 έρχεται με έναν νέο επεξεργαστή τετραπύρηνου 64-bit που προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων και υποστηρίζει πλούσιες εφαρμογές όπως ροή πολυμέσων και συγχρονισμό και κοινή χρήση αρχείων. Τα δεδομένα μπορούν να προστατευτούν περαιτέρω με υποστήριξη κατοπτρισμού δίσκου RAID 1.
333,35 €

NAS Server Synology DiskStation (DS220+)

Συμπαγής και υψηλής απόδοσης λύση NAS. Το Synology DS220 + είναι μια συμπαγής λύση αποθήκευσης συνδεδεμένη στο δίκτυο, σχεδιασμένη για να βελτιστοποιεί τη διαχείριση δεδομένων και πολυμέσων. Διαθέτει ομαλή κοινή χρήση δεδομένων, ροή βίντεο και ευρετηρίαση φωτογραφιών, καθώς και ολοκληρωμένες επιλογές προστασίας και ανάκτησης δεδομένων.
413,70 €

NAS Server Synology DiskStation (DS220J)

Ένα εύκολο στη χρήση ιδιωτικό cloud για όλους. Το DS220j είναι ένα entry-level NAS 2-θυρών, σχεδιασμένο για οικιακούς και προσωπικούς χρήστες για αποθήκευση και κοινή χρήση φωτογραφιών, βίντεο και εγγράφων. Η λύση ιδιωτικού cloud υποστηρίζεται από το βραβευμένο OS DiskStation Manager (DSM), παρέχοντας ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και ασφαλείς προσεγγίσεις προστασίας δεδομένων για εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ψηφιακών στοιχείων από υπολογιστές και κινητές συσκευές χωρίς επιπλέον κόστος.
204,80 €

NAS Server Synology DiskStation (DS420J)

Το DS420j είναι ένα NAS desktop 4 θέσεων σχεδιασμένο για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας οικιακών δεδομένων, συγχρονισμό αρχείων και κοινή χρήση. Μπορείτε εύκολα να συγκεντρώσετε όλες τις συλλογές πολυμέσων σας με την υποστήριξη της χωρητικότητας έως 64 TB.
359,25 €

TP-LINK 24-port 10/100Mbps Desktop/Rackmount Switch (TL-SF1024D)

TP-LINK 24-port 10/100Mbps Desktop/Rackmount Switch (TL-SF1024D)
40,15 €