Πολυμηχανήματα Laser - ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

CANON i-SENSYS MF445dw - Πολυμηχάνημα laser

470,00 €

BROTHER DC-P1610W Monochrome Laser Multifunction Printer (BRODCP1610W)

159,70 €

BROTHER DC-PL2510D Monochrome Laser Multifunction Printer (BRODCPL2510D)

Μονόχρωμο πολυμηχάνημα νέας γενιάς 3-σε-1 από τη Brother. Ιδανικό για οικιακή χρήση ή για μικρό γραφείο, με δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης. Σχεδιασμένο να εγκαθίσταται και να είναι έτοιμο για χρήση μέσα σε λίγα λεπτά. Αποτελεί συνδιασμό υψηλής απόδοσης και ποιότητας με χαμηλό λειτουργικό κόστος. Συμμορφώνεται με μια σειρά περιβαλλοντικών προτύπων όπως το Γερμανικό Blue Angel, το Nordic Swan και το Energy Star, μειώνοντας τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.
146,90 €

BROTHER DC-PL2530DW Laser Multifunction Printer (BRODCPL2530DW)

Μονόχρωμο πολυμηχάνημα νέας γενιάς 3-σε-1 από τη Brother. Ιδανικό για το σπίτι ή για μικρό γραφείο, με γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης και ενσωματωμένη ασύρματη συνδεσιμότητα. Σχεδιασμένο να εγκαθίσταται και να είναι έτοιμο για χρήση μέσα σε λίγα λεπτά. Αποτελεί συνδιασμό υψηλής απόδοσης και ποιότητας με χαμηλό λειτουργικό κόστος. Συμμορφώνεται με μια σειρά περιβαλλοντικών προτύπων όπως το Γερμανικό Blue Angel, το Nordic Swan και το Energy Star, μειώνοντας τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.
176,80 €

BROTHER DC-PL3550CDW Color Laser Multifunction Printer (DCPL3550CDW)

Έγχρωμο Laser πολυμηχάνημα 3-σε-1 από τη Brother. Ιδανικό για οικιακή χρήση ή για μικρό γραφείο, με δυνατότητες ζωντανής έγχρωμης εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης υψηλής ανάλυσης. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 9.3εκ., με εύκολο χειρισμό κι έναν αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 50 φύλλων, για σάρωση και αντιγραφή εγγράφων πολλών σελίδων - ιδανικό για πολλαπλές εργασίες. Έχει μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης έως και 18 σελίδες ανά λεπτό και υποστηρίζει αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης για μέγιστη απόδοση.
377,90 €

BROTHER DC-PL5500DN Laser Multifunction Printer (DCPL-5500DN)

Business Laser All-in-One εκτυπωτής με εκτύπωση διπλής όψης και δικτύωση. Το μονόχρωμο laser all-in-printer Brother DCP-L5500DN είναι μια εξαιρετική λύση για γραφεία και μικρές ομάδες εργασίας. Προσφέρει οικονομικά αποδοτική απόδοση με την κασέτα γραφίτη αντικατάστασης υψηλής απόδοσης, γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης και αντιγραφής έως 42ppm και εύκολη κοινή χρήση μέσω διεπαφής Ethernet. Οι προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας παρέχουν έλεγχο ταυτότητας χρήστη δικτύου για προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Επιπλέον, απολαύστε ευέλικτο χειρισμό χαρτιού με δίσκο χαρτιού χωρητικότητας 250 φύλλων, δίσκο πολλαπλών χρήσεων χωρητικότητας 50 φύλλων και προαιρετικούς δίσκους για αύξηση της συνολικής χωρητικότητας σε 1.340 φύλλα. Γρήγορη σάρωση πολλών σελίδων εγγράφων σε διάφορους προορισμούς με τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων χωρητικότητας 40 σελίδων. Επιπλέον, μια προσαρμόσιμη έγχρωμη οθόνη αφής παρέχει άμεση εκτύπωση και σάρωση σε δημοφιλείς υπηρεσίες cloud για επιχειρήσεις.
402,10 €